Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2010 02:30 - Кога мъжът е готов за сериозна връзка?
Автор: newlogic Категория: Тя и той   
Прочетен: 7133 Коментари: 11 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сериозната връзка е нещо, което все повече мъже и жени избягват, защото я намират за отживелица или за ограничение на личната свобода.
По принцип за последните 20 годни, начинът на живот доста се промени и затова се промениха и разбиранията на хората.
 Сериозната връзка, обаче, дава много предимства, както на мъжът така и на жената. Въпроса е дали те са готови за нея, защото винаги е по лесно да следваш мотото "чук и бег", отколкото да поемеш отговорността на дългосрочното обвързване.
Мъжът се чувства готов за сериозна връзка, когато:
    Има професия и добра работа, която му носи постояни доходи. Това го кара да се чувства по уверен в себе си и му помага да се "престраши" за по сериозно обвързване.
   Има самостоятелно жилище или може да си позволи да наеме такова. Това отново помага на увереноста в себе си и дава възможност за "свиване на глездо".
  Разбрал е какви са важните и ценни неща в живота. Ако чуеш мъж на 25-30 г да говори само за дискотеки, кръчми, мацки и т.н., значи има нещо "гнило". Това са неща, които би трябвало да са го вълнували през тийнейджърските години и до към 22-23г.
 Разбрал е, че най-важното качество на жената не е красотата, спортното тяло и големите силиконови цици. Разбира се, че красотата също е от значение, но това е тази естествена красота, не изкуствените "съчинения по картина" сътворени с килограми фон дютен и грим. Всяка жена е красива сама по себе си, въпроса е до колко се е научила да показва специфичната за нея красота.
 Разбрал е, че домакинската работа и отглеждането на децата, отдавна не е задължение само на жената. В динамичния и натоварен живот, в който жиевеем, за да оцеляваме и поддържаме баланс, трябва да си помагаме взаимно и да споделяме отговорностите в семейството. Не може "един да си вее байряка", а на "другия да му излиза душата". Същото важи и в обратна посока.
 Разбрал е, че върху "онези мацки от билборда" са работили куп професионалисти (гримьори, стилист и т.н.) и фотошоп, за да ги направят да изглеждат така. След един душ от тях ще излезне не по-хубава жена от тяхната приятелка.
Разбрал е, че вече е готов за семейство и че когато това семейство е факт, личното Аз няма да бъде вече на преден план, а ще бъде изместено от Ние и Тя в началото и от Те, когато се появят децата.
И най-важното Мъжът е готов за сериозна връзка, когато е намерил "подходящата" за него жена. Тази, на която може да има доверие, която ще го подкрепя и разбира, и която ще бъде майка на децата му.
За съжаление такива жени са "на изчезване" или пък са толкова затворени в собствената си крепост, че никой мъж не може да разбере истинската им същност, а камо ли да ги обикне.



Тагове:   връзка,   Мъжът,


Гласувай:
16



1. dorichela - Браво!
27.03.2010 02:49
Браво!
цитирай
2. cerise - Да, и на мен
27.03.2010 02:58
ми допадна :)
цитирай
3. анонимен - zdravei. . . saglasna sam s teb. . . ...
27.03.2010 08:37
zdravei...saglasna sam s teb...osobeno mi haresa izraza.., 4e jenata trqbva da pokazva svoqta specifi4na krasota...az li4no sa6to darja majat da e samostoqtelen, otgovoren..i da ima sobstveno jili6te..a ne da jivee pri mama...nooooooooo kato cqlo trqbva da ima mir i harmoniq mejdu dvamata parktnuri...
цитирай
4. newlogic - 3. анонимен
27.03.2010 11:02
Най-привлекателното нещо е естествената красота и специфичния чар на жените.
Когато се използва грим трябва да е по малко и качествено, не да се нанася, както се казва с "четка за боя".
Хармонията се постига, когато има уважение и взаимно разбирателство, и наистина е много важна за една връзка.
цитирай
5. анонимен - napravo me ubiva6 s tozi grim. . . ...
27.03.2010 11:33
napravo me ubiva6 s tozi grim...qvno si popadal vse na jeni koito silno se grimirat....az sa6to si izpolzvam fon duten , noooooooo s mqrka..aaaaaaaaaaa za uvajenieto..daaaaaaaa taka trqbva da bade...
цитирай
6. newlogic - 5. aнонимен
27.03.2010 17:37
Когато грима е в нормално количество е приемливо, дори прекрасно, защото подчертава красотата на жената. Но когато вземе да се прекалява, вече не е хубаво.
Последната ми приятелка използваше много грим. Ужас. Дори ме е страх да я видя без грим, че кой знае на какво ще прилича. :) Това е една от главните причини, поради която не искам да я виждам често.
Първия път когато се "усамотихме", понеже се опитвах да я целувам по бузите, по шията, направо ми стана лошо. Затова и спрях да го правя през следващите срещи.
Познавам едно друго момиче (слава бого не съм имал нищо общо с нея), която ставаше 3 часа преди да трагне за работа, за да може да се гримира. Ужас. 2 ч минимум за гримиране всяка сутрин. Не бих понесъл такава приятелка, чесно.
А на мястото където живея сега, фон дютена го нямат за нищо. от 10 г нагоре всички са "омазани" с фон дютен в огромни количества.
И най-лошото е, че си мислят че това ги прави красиви. Дали? Само от далече може би. Когато се преближиш и видиш "маската", веднага те отблъсква.
Затова съм така настроен към грима и фон дютена.
А, ако може да си позволя един съвет (или молба) към всички жени, използвайте фон дютен, но по малко и качествен. Не се съсипвайте с ежедневно "цапотене" без мярка. А и когато веднъж започнеш, няма връщане назад. Трябва да го правиш всеки ден до края на живота си. А това си има и негативни страни - финансови и здравословни.
цитирай
7. newlogic - 6. marcela
27.03.2010 17:47
Благодаря, че се отби в блога ми.
Нещо, което забелязвам в писанията на различни мъже в блога е, че те представят нещата, както искат (или мечтаят) те да бъдат.
Мъжете сме такива... Мъжете правим това... Мъжете обичат това..., ако го харесвате елате, ако не "прав ви път". Но това ли е посланието, което трябва да отправим към жените?
Отношенията мъже-жени, отдавна са се променили, както и ролите.
Лошото е, че през последните години израстнаха момичета и момчета, които са пълни дебили. Не могат да правят нищо, мислят само за секс и лесни пари, пият, пушат и се дрогират при всеки удобен случай. И в повечето случай го правят, защото е "модерно". Не виждам какво му е модерното да си съсипваш живота и здравето.
А за вярата в мъжете и жените, мисля че взаимно трябва да си я върнем. Аз също имам нужда да си върна вярата в жените. Не че някоя ме е наранила или нещо такова. Просто се уморих от игрички и евтини номера. :)
цитирай
8. анонимен - ne znam za drugite. . no az izpolzvam ...
27.03.2010 19:16
ne znam za drugite..no az izpolzvam edin mnogo ka4estven ..koito e po4ti kato matira6t krem...mnogo lek i se nanasq mnogo lesno..po4ti ne ostavq sledi i se sliva s kojata...aaaaaaaaa ti kakto mi govori6..mi e qsno..toi naistina stoi kato maska...posle fon duten..se slaga i sled oprerdelena vazrast..ne varvi 20g momi4eta da se klepotqt..naistina e sme6no..... toi se slaga za da izravni tena na liceto i da prikrie petnata v po naprednala vazrast..tezi po neka4estvenite fon duteni..naistina mnogo capat....taka 4e razbiram ujasat ti.....li4no na men mi trqbvat 15 min .. za da se priveda v red i da se grimiram...a otnosno po dolniq ti komentar.....prosto ne si sre6nal jenata..tova e...popadal si qvno na jeni.. za koito parite sa vsi4ko....
цитирай
9. анонимен - Браво
27.03.2010 19:56
и от мен!
цитирай
10. newlogic - 9. анонимен
27.03.2010 20:08
Да, точно така. Съгласен съм с теб за начина, по който ти се гримираш. Така трябва да бъде.
За жените, с които съм бил, парите не са били от толкова голямо значение. По скоро е било до манталитет и мироглед. Разминаваме се главно във възгледите си за живота. Други, пък се опитваха да ми прилагат някакви "стратегии" и да мен се опитват да ме накарат да "ги слушам". Ама за голямо учудване (тяхно) остават изненадани от мойта реакция и поведение, и за това как ги отрязвам на бързо. Това не е начина, по който могат да ме накарат да се привържа към тях.
цитирай
11. newlogic - 12. troia
29.03.2010 12:55
И аз не съм специалист по грим, дори почти нищо не разбирам. :)
Но според мен майкати ти е дала добър съвет. Няма лошо, ако ползваш грим от време навреме, или дори често, но в нормални количества.
Аз по темата мога да кажа само от мои наблюдения и това кое на мен ми харесва и кое не.
А фон дютена специално мисля,че е като "наркотик". Започнеш ли веднъж и свикнеш ли с него, няма отърваване.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: newlogic
Категория: Тя и той
Прочетен: 785535
Постинги: 181
Коментари: 1188
Гласове: 1312
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930